Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Provider afhankelijk

e-mailadres

Je e-mailadres komt te vervallen

Heb je een e-mailadres dat eindigt op bijvoorbeeld @kpn.nl, @kpnplanet.nl, @telfort.nl, @planet.nl, @wxs.nl, @hetnet.nl, @freeler.nl, @ziggo.nl, @versatel.nl of @tele2.nl? Dan heb jij een provider afhankelijk e-mailadres en komt jouw e-mailadres te vervallen bij een overstap naar een andere telecomaanbieder. 

E-mail only abonnement

E-mailadres toch blijven gebruiken? In sommige gevallen kun je jouw huidige e-mailadres behouden door een "e-mail only abonnement" af te sluiten. Vraag jouw huidige telecomaanbieder naar de mogelijkheden.

Een nieuw e-mailadres

Heb je een provider afhankelijk e-mailadres en is een e-mail only abonnement niet mogelijk of wil je hier geen gebruik van maken? Dan vervalt jouw huidige e-mailadres als je overstapt naar een andere telecomaanbieder. Voor een nieuw e-mailadres kun je kiezen uit de onderstaande opties.

Een aantal handige overstaptips:

  1. Maak tijdig (bv. 3 maanden van te voren) een nieuw mailadres aan bij een onafhankelijke provider (bv. Outlook of Gmail)
  2. Informeer al jouw contacten over jouw nieuwe mailadres.
  3. Houd het postvak van het oude mailadres in de gaten en informeer contacten en organisaties die nog mails naar dit adres sturen.
  4. Wijzig jouw e-mailadres bij instanties en bedrijven (online accounts).